| Over ons

Mireille Kindt (°72) woont samen met haar man Frank en hun 3 opgroeiende zonen Staf, Miel en Lomme te Oudenaarde. Gedurende 15 jaar was Mireille actief als textiel ing. Echter, een groot verlangen om meer creatief bezig te zijn met daarnaast een passie voor stoffen en mooie meubelen, zorgden in 2010 voor een omscholing tot meubelstoffeerder. 3 jaar later was de geboorte van Atelier de Veerkracht een feit. Nog steeds volgt ze verder opleiding om zich verder te verfijnen in het stofferen. In 2015 startte ze daarenboven een 3-jarige opleiding ‘lederbewerking’, een ambacht die perfect aansluit bij wat ze al doet.

Haar gedegen theoretische achtergrond gecombineerd met geduld en precisie zorgen ervoor dat elk meubel of project met de grootste zorg behandeld wordt. In het creëren van unieke stukken, met veel gevoel voor kleur en vorm, kan ze telkens weer voldoening vinden.

Frank Slots (°75) studeerde af als ing. bouwkunde en werkte jarenlang als projectingenieur in zowel private als openbare sector. Van kindsbeen af is Frank gepassioneerd door hout (een erfenis van zijn grootvader-schrijnwerker?). De kriebel om met zijn handen te creëren en mooie projecten neer te zetten, maakten dat hij in 2014 Mireille vervoegde bij Atelier de Veerkracht met een nieuw luik, schrijnwerk.

Zijn theoretische kennis en bedrevenheid in het uittekenen van ontwerpen, zijn oog voor detail en het mee zoeken met de klant naar oplossingen zorgen ervoor dat er telkens weer mooie creaties ontstaan.